Rulada cu branza dulce

de ala_oancea in Prajituri, 14 Dec 2009 | 17732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita esenta de rom
  • Umplutura:
  • 1/2 borcan gem de caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 lamaie mica
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce:

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta de rom si faina. Se amesteca bine. Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt, se niveleaza si se coace blatul 15 minute. Se scoate din cuptor si se ruleaza intr-un prosop. Se lasa sa se raceasca.

Se mixeaza untul cu zaharul pudra, se adauga branza, coaja rasa si zeama de la lamaie si se amesteca bine. Se desface blatul, se unge cu un strat subtire de gem, apoi se intinde branza. Se ruleaza si se decoreaza. Se tine la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine